Nya sovrumsmöbler

Idag har våra nya sovrumsmöbler kommit! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Har ju velat ha en sänggavel i sovrummet i säker 5 år och har många gånger tänkt att bygga en själv, men allteftersom åren gått har jag insett att det skulle vara alldeles för omständligt så för två månader sedan gjorde jag och Micke slag i saken och gick iväg och köpte en gavel och två sängbord. Och jösses va snygg den är! De flesta skulle nog köpa en gavel i någon neutral färg som vit, svart eller grå. Dock har vi ju lila fondvägg i sovrummet och jag fick en idé om att det skulle vara supersnyggt med en turkos, och Micke gillade också färgen då den känns lite roligare än vitt, grått och svart även om det var en chansning. Antingen skulle det bli supersnyggt eller så skulle vi troligen behöva måla om väggen. Men det blev en hitt. Sovrummet känns nu lite som ett hotellrum, supermysigt. Gillar också att vårt sovrum har de färgerna de har på väggarna istället för vitt. Tycker det känns mer ombonat och mysigt.

Det som saknas nu är två sänglampor, har dock hittat en som skulle passa perfekt. Sedan vore det även bra med en slängkappa till sängen och lite fler mysiga kuddar och ett riktigt fluffigt täcke. Ett senare projekt är även att skaffa lite nya gardiner och en stång som går ända till väggen så man inte skymmer fönstret på dagarna :)

Det som var riktigt skönt också var att sängborden redan var färdigmonterade, det finns ingenting som är så tråkigt som att skruva ihop möbler ;).

Nu ska jag fortsätta ställa i ordning allting. Har halva lägenheten full med kartonger, träramar och frigilit som måste fixas bort. Återkommer med en bild när allt är i ordning.

20140409-185101.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.