Våren är äntligen här

Måndagen är åter här och en ny spännande vecka har börjat. Vaknade i morse och kände mig ganska krasslig med jätteont i halsen. Hoppas dock att det inte utvecklar sig till någon värre sjuka för jag har verkligen inte tid att vara sjuk, dessutom hade jag ju den stora olyckan att åka på influensan för ett par veckor sedan så jag har nog fått min beskärda del av februari/mars-sjukorna!

Helgen spenderades med middag hemma med vänner på fredagen med god mat och spel. Med tanke på det fina vädret i helgen spenderades större delen av lördagen på stan med Micke. Det blev en lång promenad förbi slottet och gamla stan och lite spontanshopping för Micke i form av en ny jättesnygg vårjacka. Därefter bar det av hemåt för lite middag och 40-årsfest på kvällen vilket var trevligt.

20140310-172513.jpg

20140310-173009.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.