Träning

Äntligen är våren tillbaka. Höll på att få en mindre chock när jag klev ut från porten i måndags och såg att det var 2 dm snö och full storm. Denna vecka har huvudsakligen bestått av jobb, träning och hör och häpna en hel del dataspelande. Micke och jag har under de senaste två veckorna spelat en hel del Diablo III tillsammans, sjukt kul! Både jag och Micke har haft ganska stora problem med pollenallergi så förra helgen var vi hemma i stort sett hela helgen och spelade då vi båda var rätt risiga.

Har även hunnit med att träna tre ggr denna vecka. Är ledig idag då jag hade 20h arbetstidsförkortning som jag måste ta ut innan sista mars så det blir till att även vara ledig nästa fredag ;) Så dagen inleddes med sovmorgon och därefter ett bodypump-pass. Känns skönt att ha kommit igång med träningen nu äntligen. Åkte ju på influensan plus förkylning precis när jag hade skaffat mitt gymkort så det blev en ganska dålig start men nu känns det lite som att jag har fått in rutinen på att alltid träna på måndagar och onsdagar åtminstone. Har som mål att träna minst 2 ggr i veckan så just nu är jag rätt inne på SatsPowerStep och Yoga, och idag blev det ett spontant Bodypump-pass för att inviga mina nya träningsskor som jag spontanköpte igår på lunchen. Mina gamla var sjukt obekväma så det var dags för ett par nya och dessa är hur sköna som helst plus att de är jättelätta vilket är ett plus.

20140321-132313.jpg

Dagens pass var sjukt jobbigt, jag har aldrig testat Bodypump tidigare men jag blev lite smått förvånad över hur väl jag orkade hänga med även fast jag hade plockat på bra mycket mer tyngd på stången än vad jag normalt brukar när jag kör PowerStep. En härligt peppande instruktör också som såg till så att man inte fuskade, det behöver man ibland ;) Kommer nog ha en rätt redig träningsverk hela helgen, härligt. Tycker det är lite fascinerande hur snabbt man blir bättre och hur snabbt kroppen vänjer sig vid en viss belastning. Ska även se till att boka in mitt första PT-pass nästa vecka så jag får ett bra styrketräningspass som jag kan köra i gymmet någon gång i veckan, har ju inte tränat på gym sen gymnasiet så det vore bra med en bra genomgång av maskiner och ett bra upplagt träningsprogram som man kan köra.

Ikväll blir det till att käka middag med tjejerna vilket skall bli trevligt. Har inte träffat dem alla samtidigt sedan november så det är inte en dag försent. Det har varit rätt mycket med nya jobbet (som jag för övrigt ääääääääälskar) och en hel del annat att stå i men så kan det bli ibland. Nu när det börjar bli ljust och sommar så blir det förhoppningsvis mer av den varan också. Folk har ju en tendens att låsa in sig hemma när det är mörkt och jävligt ute och jag är väl inget undantag då jag inte är ett stort fan av kyla i största allmänhet. Men men, känns skönt att vi har åtmindstonde 6 månader med ljus framför oss.

By the way så har jag och M bokat en resa till Malta för lite sol och grejer över påsk, det ska bli skönt att komma till lite varmare breddgrader och få lite miljöombyte. Over and out och trevlig helg!!

You can leave a response, or trackback from your own site.