Don’t we all just love British design

britishdesignJag har nog alltid gillat brittisk design när det gäller kläder och accessoarer. Tidlöst, klassiskt och av bra kvalité och plagg som funkar år efter år. För min del finns det ju ett par favoriter och, surprise, Mulberry ligger ju ganska överlägset högst upp på min lista när det handlar om väskor, accessoarer, och även skor. Diskret och stilfull design med välarbetade detaljer är väl något av deras signum.  Karen Millen gör fantastiska klänningar och Barbour riktigt snygga jackor som är så klassiska att de aldrig blir omoderna, precis som Burberrys trenchcoats. Nog för att en trench kostar runt 10-15k, men å andra sidan får man handsydd brittisk kvalité som håller i decennier.

En vårshoppingresa till London kanske vore på sin plats nu när man gått runt som en michelingubbe i 6 månader?!

 

You can leave a response, or trackback from your own site.