Nya vanor

I morse vaknade jag av mig själv kl 06:30 och solen sken ute. Frukosten dukades fram och min lilla sovande sambo väcktes kl 7. Jag sa till Micke igår att vi skulle äta frukost tillsammans idag, men det har jag sagt många gånger förr men ändå legat och sovit som en klubbad säl om det varit en ledig dag. Varken jag eller Micke brukar äta frukost på morgonen så ni kan ju tro att Micke blev något förvånad när Jag faktiskt väckte honom imorse med en framdukad frukost i köket. Nu är det dags för att skapa sig lite nya vanor där rutiner och träning står på tapeten. Från och med nu ska det ätas frukost varje dag och nästa månad blir det till att köpa gymkort och börja röra på sig kontinuerligt. Efter frukosten följde jag med Micke till tunnelbanan och sedan blev det en 50 minuter lång powerwalk runt fredhäll. Det är faktiskt ganska härligt att ta en morgon pw när det är fint väder längsmed vattenstråken här. Nu ska jag ta ett bad och sedan ska jag sätta mig och söka lite jobb. Därefter blir det till att laga lite mat till lunch och lunchlådor till veckans jobbdagar. Till kvällen ska jag hem till fina Therese och äta middag med tjejerna och småkillarna vilket ska bli jättetrevligt.

20130731-094618.jpg

20130731-094633.jpg

20130731-095045.jpg

20130731-095110.jpg

Nu till något helt annat. Jag har i 1 år varit på jakt efter ett par snygga wedgesneakers och har sett flera men inga som varit helt hundra. Men för ett par månader sedan såg jag de snyggaste jag någonsin sett och jakten efter var man kunde köpa dem började. Kollade på eBay och alla tänkbara webbutiker som säljer skor och kläder men hittade de ingen stans. Men igår hittade jag en svensk webbsida som sålde dem när jag satt och slösurfade lite när Micke blev tvungen att fixa lite jobbgrejer mitt i vår filmstund. Dock var de rätt dyra så jag beställde dem inte. Men, som den smarta personen jag är började jag min research på nätet i morse efter frukosten och jag hittade en rabattkod som gav mig 40% rabatt. Tjehooo tänkte jag och beställde skorna, de kommer om en vecka! De är lite annorlunda men ruggit snygga. Vad annat kan man säga än att jag har haft en awesome morgon ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.