Hejsan hoppsan

Jag satt just nu och kollade igenom mina bilder och slogs av att jag inte har bloggat på ett vettigt sätt på bra länge nu. Har helt enkelt haft mycket annat att göra. Dock har det ju hänt en hel del under de senaste månaderna. Jag har fyllt 30- år, midsommar har varit och en hel del andra grejer. Tänkte ta och göra ett inlägg senare ikväll med massa bilder och annat smått och gått från den senaste tiden för att uppdatera er lite.

Snart ska jag hem till syrran och grilla. Har varit barnvakt till William idag då syrran behövde arbeta ett par timmar i morse vilket var riktigt kul. Vi gjorde alla möjliga saker, tittade på film, blåste upp ca 50 ballonger och gnuggade fast dem överallt på väggar, tak och fönster. Vi lekte med svärd, gjorde kullerbyttor i mammas och pappas säng, stängde in oss i garderoben med en ficklampa när Veronica kom hem, kort och gott, vi hade med andra ord massa roliga saker för oss och även en del hyss som sig bör. Barn nu förtiden verkar ju inte busa så mycket utan mest spela tv-spel och vara inne, så det gäller ju att lillen får lite inspiration någon stans ifrån ;) Man vet att man har lyckats med underhållningen när han skrattar så mycket att han tillslut slänger sig på golvet av skratt.

William är också lite lurig. Veronica hade sagt att det fanns kakor i skåpet. Så efter en stund när hon hade gått till jobbet sa William att han ville ha en kaka. Så jag öppnar ett av överskåpen, lyfter upp William och frågar om han ser några kakor. Då sträcker han sig fram och pekar på bakpulvret och säger ”Där, baka”, varpå jag släpper ner honom och säger ”Nej, vi ska inte baka egna kakor, det finns kakor här”, och plockar ut två kakor. Efter en stund när jag har satt mig i soffan och räckt honom en av kakorna ser jag att han har en ask med Tutti Frutti i handen och frågar vad han har fått de där ifrån med tanke på att jag vet att han inte får äta godis. Sedan skickar jag ett meddelande till syrran och frågar om det verkligen är hans tablettask, vilket det inte var, så det blev ju till att lite snyggt plocka ifrån honom den efter att han hade tuggat i sig två godisar. Hur som helst visste han ju det själv, så det var inga diskussioner. Tycker mest att det var roligt att han norpade åt sig den där tablettasken när jag inte såg och smög runt med den och sedan frågade om jag också ville ha en godis, gullunge.

En annan rolig grej var ju när jag var hemma hos syrran för ett par veckor sedan och William satt och lekte med Ipaden och ville ”spela samma spel som pappa brukar spela”. Det roliga idag var ju att en av de första sakerna han ville göra när vi sett klart på Monsters Inc var att spela Zelda vilket är ett spel för 12- år och uppåt. Han är riktigt smart han, försöka ska man alltid när man har barnvakt och sedan får föräldrarna hoppas att barnvakten har gott omdöme ;)

Nu vankas det grillat uppe hos syrran, ny uppdatering ikväll eller imorgon.

You can leave a response, or trackback from your own site.