Lugn söndag

Söndagen började med en ordentlig sovmorgon. Eller ja, för mig i alla fall, Micke går alltid upp tidigt och denna morgon var inget undantag. Sen begav vi oss ut på en kortare promenad till Piren för att äta lunch. Vädret har varit helt fantastiskt idag, även om det har varit relativt kallt så gör ju solen att man får lite extra energi. Det blev en bookmaker toast för mig och Micke åt musslor. Vi har aldrig varit där och ätit lunch på helgen tidigare men det var faktiskt rätt bra. När vi flyttade hit var vi på Piren ofta och åt. Dock har vi båda upplevt att kvalitén de senaste gångerna vi varit där har varit ganska ojämn. Det har inte varit dåligt, men inte heller jättebra så vi har inte varit helt nöjda. De har en liten annan meny på lunchen än kvällen, och jag tyckte att det fanns bra många smaskiga grejer på menyn så det blir nog till att äta helglunch där fler gånger. Dock skulle både jag och Micke se att de tog tillbaka den där fantastiskt goda förrätten som de hade tidigare med buffelmozzarella och kantareller på någon form av lantbröt med lite tomater och sallad på. Otroligt gott…. det var överlägset den bästa rätten på hela menyn, men den finns inte kvar länge.

jag

En solig promenad på Kungsholmen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bookmaker toast på Piren.

mickeochjag

Micke åt musslor mer Pommes Frittes.
Igår blev det en lugn kväll för mig. Jag var hemma och tog det lugnt, tittade på Mello och bara degade i soffan. Micke var ute och åt middag med en kompis och tog sedan en kortare tur på stan. Mello igår var ingen höjdare, tycker att de flesta av låtarna var rätt värdelösa. I fredags var vi som jag skrev tidigare hemma hos Eric Och Karolina, vilket var jättetrevligt. Innan vi åkte dit var vi på den nyöppnade restaurangen här som heter Kung Albert har jag för mig. Micke åt lammytterfilé med ratatouille och jag åt biff med portabellosvamp. Micke tyckte det var jättegott, atmosfären i restaurangen är supermysig, jag gillar restaurangen och atmosfären men hade önskat bättre mat. En sak som jag inte gillar det är när vissa restauranger grillar köttet så hårt att det bara smakar bränt, så var det här vilket var rätt tråkigt. Hade det inte varit för att vi hade brottom iväg och inte hade haft tid att vänta på att få in ny mat hade jag skickat ut den. Men men, de blir väl till att ge dem en chans till, fiskrätterna som gästerna vid bordet bredvid fick in såg fantastiska ut. Väggarna är tapetserade med gamla kartor på Kungsholmen och möblerna påminner lite om engelsk stil med chesterfieldinspererade soffor och trästolar. De har även en bar där man kan sitta och bara ta en kvällsdrink vilket är något som vi saknat i området, så det är toppen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Menyn på Kung Albert.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Micke skickar meddelande till 118 118 om Påven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You can leave a response, or trackback from your own site.