Kornisch + middag

Idag blev det entrecote, potatisgratäng, sallad och sparris till middag. Invigde de små grytorna som jag fick i julklapp. De är perfekta för att göra en lagom portion potatisgratäng i. Istället för att göra en jätteform kan man göra precis lagom size, och dessutom ser det väldigt trevligt ut på tallriken. Slogs nu av att det har blivit rätt mycket matbilder i bloggen på senaste. Vi får väl se om jag även uppdaterar om lite annat än vad vi äter om dagarna, kan ju vara kul med lite andra inslag också. Dock har vi varit sjuka i 1 vecka så vi har inte haft så mycket annat spännande för oss än att just äta och sova. Ska försöka uppdatera med lite mer spännande grejer, men jag kan nog behöva lite inspiration.

I övrigt är det ett hemmabygge på den andra bilden, en sk. Kornisch som jag har gjort till sovrummet, vad tycks? Har även satt fast lite belysning under den så att det lyser upp lite fint. Har velat göra en länge så det känns som att det var dags. Man kan göra mycket kul med en flyttkartong, lite tyg, stadig tejp, och lite fantasi såklart. Har lite andra projekt som jag också velat göra länge, men men, var sak (har) TAR sin tid, Hahaha. Nästa grej på tapeten är att fixa tavlorna i vardagsrummet och sänggavel till sovrummet, men det är fan svårt att få till det där, nu slogs jag dock automatiskt av en superbra idé bara för att jag skrev sådär. Det blir till att undersöka möjligheterna till genomförande med min kompanjon imorgon.  Nu är det sovdags.

20130116-232017.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.