Nyårsafton

utvald

Nu är det ett nytt år och då brukar man ju gå igenom hur det gamla året har varit och vad man förväntar sig av det nya. Igår satt jag och skulle göra ett inlägg med bilder från det gångna året men märkte efter att ha flaggat över 100 bilder att jag inte skulle hinna göra det och göra mig i ordning igår, så det inlägget kommer senare. Tänkte dock lägga upp lite bilder från gårdagen.

Vi var 10 personer som var hemma hos Carin och firade. Det blev en trerättersmiddag som bestod av följande:

Förrätt: Bruchetta

Varmrätt: Långkokt kött med tryffelpure, sparris och sås.

Efterrätt: Pannakotta med bär

Dagen började med att jag och Micke kollade lite på en ny serie som heter Terra Nova och åt hamburgare till lunch. Efter det började vi göra oss i ordning för kvällen. Ian kom över och han och Micke satt och spelade lite spel. Därefter tog vi en taxi över till Carin.

carro

förrätt copy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tolvslaget firade vi utanför kalbergs slott

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Untitled-1 copy

You can leave a response, or trackback from your own site.