Ny frilla

nyfrilla2carro_korthår

Idag drog jag mig äntligen iväg och fixade till mitt hår. Det har varit vansinnigt slitet då jag inte klippt mig eller färgat håret sen midsommar så det kändes som det verkligen var på tiden. Det blev nästan 2 dm kortare och något ljusare. Skönt är det också att jag nu helt har fått bort det röda i håret efter den där knallröda färgen som jag hade för ett år sedan. Det är helt sjukt va svårt det är att få bort röd färg, och det trista med just röd färg är att färgen släpper så snabbt fast pigmentet är kvar, så det ser snabbt grått och trisst ut. Men men, nu har jag iaf ljusbrunt hår med blonda slingor i och jag är supernöjd. Och gud va skönt det är när man har varit och klippt bort alla kluvna toppar. Tänkte först klippa mig riktigt kort, men jag fegade ur. Dessutom så är det rätt skönt att ha långt hår när det är så burrig ute, men vi får väl se om jag klipper extra kort till sommaren. Dock finns det en längd som jag verkligen inte gillar och det är axellångt, och det är just för att det är för kort för att man skall kunna göra en frisyr, och för långt för att få till en snygg frisyr av det. Så om jag får för mig att klippa kort, då blir det riktigt kort så som jag hade för typ 3-4 år sedan. Det är rätt skönt med kort hår också, framförallt på sommaren. Dock är det rätt mycket meck med kort hår då man hela tiden måste hålla på och styla och fixa till frisyren. Har man en dålig hårdag när man har långt hår behöver man ju bara en toffs, men har jag en dålig hårdag när jag har kort hår ser jag ut som hej kom och hjälp mig, vilket är icke önskvärt. Frisyren som jag hade här bredvid gillade jag dock riktigt mycket.

Nu ska jag sätta mig och göra lite nytta. Och snart är det middagstid.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.