Skönt med juldagar

utvald

Under de senaste dagarna har vi haft att göra. Det är just det som är så skönt med jul att man verkligen får tid att umgås med nära och kära då alla är lediga.I förrgår fick vi besök av Alexis och Max som var här och spelade Wii U tills sent inpå kvällen. Det är sjukt kul de där spelet, vi har dock försökt att få tag på Super Mario till Wii U men det var slut hos leverantören så det verkar finnas tillgängligt först i början på januari.

Igår tog jag först en tur på stan. Micke skulle till optikern och sen luncha med en gammal vän. Jag tänkte att jag skulle åka in till stan och ta en snabb titt på rean, men när jag kom in till stan insåg jag att jag knappast skulle orka att trängas bland alla människor alltför länge. Dock köpte jag både ett par nya skor, två tröjor och en sminkborste. Jag har letat efter ett par neutrala skor som passar till stuprörsjeans och som är ganska klassiska men ändå lite dressade, så ni kan ju gissa om jag blev glad när jag hittade ett par svarta skinnskor, av precis den modell som jag hade tänkt på rean, blev dock lite fundersam då jag köpte skorna i storlek 36. Mina fötter blir bara mindre och mindre, förut var det 38, nu är det 36. Får visa en bild senare.

Efter äventyret på stan åkte vi över till Mickes Farmor och Farfar på middag vilket var jättetrevligt. God mat och trevligt sällskap, det kan inte bli bättre. Sen avslutades kvällen med lite spel.

Mickes pappa har pratat om Sous Vide hur länge som helst, och nu har Mickes Mamma äntligen fått en sån av tomten i julklapp, ibland har man tur =)

Idag har det blivit lite olika aktiviteter. Började dagen med en ansiktsmask, åt tacos till lunch, tog en 2h lång promenad ute i kylan med Carin, och sen har jag dansat breakdance med William till I like to Move it. Nu ska vi äta middag med grannarna och spela lite spel.

You can leave a response, or trackback from your own site.