Juldagen

utvald

Det har varit en lugn dag idag. Vi har mest varit hemma och tagit det lugnt, vilket var välbehövligt. Jag vaknade väl runt kl 10 men låg och drog mig rätt länge innan jag gick upp ur sängen. Större delen av dagen har gått åt till att pilla på min nya kamera. Den har massa olika funktioner, och jag brukar ju i regel alltid köra allt på auto när jag fotar, men nu har jag fått en kompakt systemkamera med massa olika roliga funktioner, så det blir till att lära sig lite mer om ISO, brännvidd och allt vad det nu heter. Jag har fotat allt ifrån julgran till blommor idag, och gud vilken skillnad det är på kamera och kamera. Skulle dock vilja ha ett sånt där ljushus så jag kan fota blommor och vattendroppar och annat häftigt med tydlig skärpa.

Sen var jag även iväg och handlade med syrran. Tanken var väl att handla mat, men att handla med henne är som att ta ett 8h pass på stan, så vi var borta i ett par timmar. Men tänk va sköt det är att ha någon att gå och handla med, det som annars är sätt boring. Det blev tacos till middag idag, och nu har vi precis fått besök av Alexis och Max, så nu ska vi leka med min andra julklapp, Wii U.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.