Middagsdags

Nu har vi just ätit en trevlig middag tillsammans. Det blev en tidig morgon för Micke idag som skulle åka till Jönköping. Slogs idag av att det inte är alltför många dagar kvar till julafton. I helgen har jag jobbat, förutom det var vi 35 personer från jobbet som var ute och åt middag tillsammans i lördags vilket var riktigt trevligt. Det blev en relativt tidig kväll då jag även skulle upp och jobba på söndagen. När jag kom hem på söndagen var jag så trött så jag somnade direkt efter middagen kl 19:30 och sov som en stock i bra många timmar. Vi har just nu ätit en enklare middag och nu ska vi titta på en film. Dock vill jag passa på och skicka en varm hälsning från mig och Micke till Maj-Britt och Sigge!

20121113-205525.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.