Nya gardiner

 Igår var jag, Micke och tjejerna iväg på brunch på Moderna museet. Det var väldigt trevlig och riktigt länge sedan som vi alla far samlade för en brunch så det var kul. Efter det begav vi oss ut i spöregnet och inhandlade lite nya gardiner. Vi har ju tänkt göra det ett tag, men med tanke på att jag jobbar varannan helg och man oftast har grejer planerade under de helger då jag inte jobbar och vardagarna inte är ett alternativ så har det varit svårt att komma iväg. Men vi tog en tur förbi Mio på vägen hem mest för att titta lite, men det blev till att köpa både gardiner och en ny dörrmatta som Micke spanat på i säkert ett år.  Och man får väl lov att säga att gardier gör rätt mycket för mysfaktor nu i höstmörkret. Det blir mycket mer ombonat hemma med gardiner. Färgen är rätt ljus vilket gör att rummet inte känns mindre, men samtidigt får man den där myskänslan som man vill ha hemma när det är höst och vinter.

Före

Efter

20121020-194312.jpg

På kvällen igår var vi ute och drack lite drinkar med två kompisar till Micke och sen dök även Carin upp. Först var vi på en pub vid st: eriksplan och sen begav vi oss till teaterbrasseriet och sen blev det en tur hemåt. Jag och Carin kom på att det var rätt kul när man var liten och hittade på hyss och bus, och vi drabbades av massa knäppa ideer som man lätt skulle kunna göra under en mörk höstnatt. Dock är vi två sofistikerade människor så vi skrattade mest åt alla knäppa idéer. Det var en lyckad kväll även om det regnade hela dagen och natten.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.