The last burn

Idag har vi varit på stranden hela dagen och arbetat på brännan, vilket skämtsamt har gått under beteckningen The last burn. Max är rätt kul för häromdagen sa vi att det kanske är dags att dra ner lite på solskyddsfaktorn och stekas ordentligt varpå han sa ”Yes, i’ll take the pain when I get home!” vilket har varit ett stående skämt under de senaste 2-3 dagarna. Jag och Micke har varit rätt noga med sf under tiden här ner då solen är så stark och det är extremt lätt att bränna sig. Det räcker med att du är ute i solen utan solskydd i en timme mitt på dagen så har du typ tredje gradens brännskador. Tydligen finns det en skala sin mäter solstyrkan som går till tolv och solen här är en 9a har jag för mig att Alexis sa. Hur som helst så är vi inte superbruna men ändå skapligt, the last burn gjorde ju sitt för brännan ;) imorgon bär det av hem till Sverige så nu är det dags att sova

You can leave a response, or trackback from your own site.