Köttsårt

Vi skulle egentligen ha åkt till Sicilien idag men vi vaknade lite senare önsklig tänkt så det blev inte mycket av det. Vi vaknade och spelade lite spel vid frukost. Efter det skulle vi ha åkt iväg på en busstur i södra delen av Malta. Dock halkade jag på väg till bussen, skog i stortån i trottoaren och rev av en hudslamsa. Blodet forsade och jag fick sitta halvt handikappade tills Micke och Alexis hade fixad poster och alsolsprit. Satan va ont det gjorde. Och jag som hatar blod.

Efter nån timmes pause och omplåstering begav vi oss ut för att åka på den där turen men vi missade den med 5 min så vi gick till en bar och drack drinkar istället. Sen mötts vi upp några kompisar till Alexis på en bar och sen blev det middag. Nu ska vi spela spel och sen blir det sova. Natti natti

20120801-224308.jpg

20120801-224321.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.