Blue Lagoon

Hejsa hoppsan. Det har inte blivit så mycket bloggande under de senaste dagarna så här kommer det komma en bildkavalkad. Igår gick vi upp tidigt för att ta en av båtarna över till Comino och blå lagunen. Turen dit tog 1,5h och efter det tog vi en liten tur runt ön och stannade på öns enda hotell och åt lunch. Sedan blev det till att hitta någon stans att bada, vi ville inte bada på samma ställe där alla andra badade så det blev till att gå runt och hitta den perfekta lilla viken vilket vi gjorde och sen blev det bad i ca 1h innan vi åkte hem igen. Vattnet är helt kriställklart, står man i vattnet ser man ända ner till botten. Det var fantastiskt vackert där, så att besöka blå lagunen när man är på Malta är ett måste!

Har känt mig lite sjösjuk sedan båtturen, känns som att allt gungar, men det går väl över så småningom. Igår var vi även på Casinot, Micke kom trea och resten åkte ut. Vad vi ska göra idag vet jag inte ånnu men det lutar åt att det iaf blir lite sol och bad. Max och Alexis sover fortfarande så vi får väl se hur vi ska göra når de kvicknat till.

Här nedan kommer lite bilder. Den första bildserien är från när vi var vid de blå grottorna. Och den andra från när vi var i blå Lagunen. Man kan trycka på de små bilderna så blir de större.

 

Bilder från Blå Lagunen

You can leave a response, or trackback from your own site.