Ny bloggdesign

Nu har jag suttit och lekt lite med photoshop igen. Det som många inte vet är att jag var grym på att bygga hemsidor i mina unga år. På den tiden fanns ju inga fuskverktyg som WordPress och liknande så ville man ha en websida var det bara att sätta igång och koda och de var en av de roligaste sakerna jag visste. Så frågan kvarstår faktiskt varför jag inte satsade mer på det… men men, kanske inte försen ännu. Jag har dock tänkt att jag ska plocka upp det där lite, så jag har beställt lite böcker som jag skall plöja igenom på min fritid, så det lär nog hända en hel del med utseendet på bloggen inom en snar framtid.

 

Designen ovan gjorde jag för en hemsida som jag byggde 2000. Ramarna består av bilder som jag satt och handritade i paint och sedan användes frames där bilden styckades upp i olika delar för att allt skulle hamna på rätt plats. Kanske inte den snyggaste, men det tog sin lilla tid att göra den.

Här nedan är en ny design som jag arbetat lite med i photoshop nu under helgen. Den är långt ifrån klar och det känns som att det är något som fattas. Men när den väl känns klar är det ”bara” att sätta sig och koda lite. Vi får se hur det går =)

Micke och Christian sitter och spelar dataspel för fullt inne i Mickes rum. Syrran och Christian och William var över på middag idag. Det blev till att äta lite lufttorkad skinka och melon till förrätt. Lamytterfilé, sallad och potatisklyftor till huvudrätt och citronpaj till efterrätt. Riktigt gott var det. Nu ska jag nog dock hoppa i säng och titta på någon kul tv-serie eller nått. Natti natti.

You can leave a response, or trackback from your own site.