Det är ingen vanlig dag…

För det är Mickes födelsedag! Kl. 07:15 väckte jag min lilla snusmumrik med paket, sång, kaffe och äpple. Själva komponeringen av den så kallade födelsedagsfrukosten kan ju anses vara högst tveksam men det var det enda som fans hemma och det enda Micke gillar att ”äta” till frukost är just kaffe, så äpplet var mest en bonus. Hur som helst. Jag känner mig helt död efter en natt utan sömn. Först hade jag bara allmänt svårt att sova, sedan tyckte grannarna att set var en fantastisk ide att sitta på balkongen och skrika till kl 6 på morgonen. Och när de skrikit klart och jag precis hade somnat, ja då kom återvinningen och hämtade alla glasflaskor och andra grejer vilket också resulterade i ett jävla liv. Det är svårt att sova när det är så varmt inne som det är såhär års och man måste ha fönstret öppet för att inte smälla av. Men, hur som helst skulle jag på ett möte idag kl 13 men det blir inställt så ju är på väg ut till landet. Micke har ju länge pratat om hur bra det är med Kindle, så jag funderade på att köpa en sådan, men efter några dagars undersökning fick det bli en Sony Reader istället. Fördelen ned denna är många men bland annat att man kan läsa böcker som man lånat på biblioteket vilket är en klar fördel vilket man inte kan på Kindle då denna endast klarar amazons specialformat. Med Kindle kan man inte ens köpa böcker via adlibris och lösa de utan att konvertera dem. Jag hade aldrig tagt i en läsplatta tidigare men jag gillar den riktigt mycket. Den är liten och smidig, man får plats med närmare 2000 böcker på den, skärmen är matt så det går utmärkt att läsa på den i starkt solljus på stranden, och den har en batteritid på ca 4 veckor. Jag gillar principen av en läsplatta, den väger 168g vilket inte är mer än en smartphone, men samtidigt är skärmen betydligt mycket större, det är lite som att läsa med en elektronisk pocketbok.

20120718-124709.jpg

20120718-124735.jpg

20120718-125438.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.