Helgens bravader

Det har inte blivit mycket bloggande på senaste. Har haft en hel del annat att ägna mig åt. I Fredags var vi ett gäng vänner som åt middag och kollade på fotboll på Cliff barns. Matchen var ju ingen höjdare vilket alla säkert redan vet, det började bra men sen gick allt åt pipan. Men men, vi hade kul en då, dansade natten lång och det var väldigt länge sedan msn hade en ordentlig utekväll, och det kändes både i huvudet och kroppen resten av helgen så det blev mest till att vara hemma och ta det lugnt. I lördags skulle syrran iväg på bröllop så jag hjälpte henne att göra en uppsättning. Josses säger jag bara, jag förstår verkligen att hon nästintill får nackspärr. Hennes hår är utan att överdriva 5-6 ggr tjockare än mitt, så det krävs ju inget geni för att räkna ut att det gick åt en hel del hårnålar när allt skulle pinnas upp. Jag hade precis nålat upp allt och skulle sedan ”bara” fästa det främre håret. Tjena, det var lite som att man knappt hade börjat ;)

20120618-124144.jpg

20120618-124156.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.