Då går vi mot mörkare tider

utvald

Då har midsommarafton varit och man får väl säga att ”Vi hade i alla fall tur mer vädret”- på midsommarafton! Solen strålade och vädret var helt fantastiskt. Vi begav oss ut till skärgården i torsdags kväll och trafiken var inte alltför farlig. Mickes pappa kom och hämtade oss med båten och sen väntades det lite viktning när vi kom fram. Midsommaraftonen började i vanlig manér med morgondart och sen gick vi tjejer ut och plockade blommor till midsommardekorationen och kransarna. Efter det väntade det lunch och sen begav vi oss till midsommarfirandet. Sen åt vi midsommarmiddag och kvällen spenderades nere vid ångbåtsbryggan där jag och Mickes pappa dansade. Får väl lov att säga att jag måste öva lite på dansandet lite tills nästa år. På lördagen åkte jag hem med tanke på att jag jobbade igår. Det gick ganska smärtfritt, men bussarna var proppfulla med folk som skulle åka hem så jag var rätt glad för att jag fick en sittplats och slapp stå upp hela resan. Det som var mindre bra var att jag råkade trilla lite när jag skulle klättra upp i sängen. Jag måste ha trampat snätt på sängen under och halkat rakt ner i elementet. Har ett par rätt ordentliga blåmärken på ryggen och armarna som gör ont som 17, men det går över. När Micke och jag kramades gjorde det ont som satan och han kollade om jag hade något blåmärke på ryggen men såg inget, men nu syns de rätt tydligt.

I torsdags var jag också hos frisören och färgade håret. Detta är nog första gången på 10 år som jag har min riktiga hårfärg, eller ja, min riktiga hårfärg med blonda slingor i. Håret blir ju så mycket mer levande när man inte har samma färg i hela håret, och det blev riktigt snyggt faktiskt. Skönt att bli av med den där dassiga röda färgen. Så nu blir det väl till att hålla sig till ljusbrunt och åt det ljusare hållet ett tag. Har ju alltid haft mörkt hår när jag har färgat det, så jag har nog aldrig riktigt testat den ljusa färgskalan.

Nu ska jag hoppa i säng och titta på en film. Micke är ute och spelar boule med Max och Alexis som är i stan.

You can leave a response, or trackback from your own site.