This is the D-day

Ja, vad ska man säga, dagen D, dagen då alla killar går under jorden, dagen då försäljningen på joltcola kommer slå nya oanade höjder, dvs dagen då Diablo III släpps! Kommer ihåg när jag jobbade i en databutik när World of Warcraft släptes och alla på jobbet av någon konstig anledning ville vara lediga exakt samma veckor, ytterst märkligt! Men men, som den snälla sambon jag är skall jag lämna honom åt sitt spelöde och istället åka ut till landet, jolt colan får han dock fixa själv! ;)

Nä men skönt i sidor så vill jag också spela det där spelet. Älskar rollspel, och nu när man har blivit visad alla trailers från första till sista måste jag ju testa det. Samla grejer och död monster är min grej så jag kommer rocka. Dock blir det inte i helgen då det blir till att kratta eller nått ;)

20120515-001820.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.