Liv i plantan

Idag ställde jag ut jordgubbsplantan på balkongen så den fick lite sol. Den såg riktigt ledsen ut efter en vecka i köksfönstret, men nu har den rest på sig och är pigg och glad igen när den får vara ute i det fria! Trodde först att den avlidit och flugit iväg till blommhimlen, men lite vatten och sol gjorde susen för nu är den minsann pigg och glad. En timme tog det, det är ju kul att även växter beter sig som trotsiga barn när de inte får vad de vill ha. Får väl se till att sköta om gubben lite bättre men jag kan väl knappast påstå att jag ärvt pappas gröna fingrar. Har ju nästan lyckats ha ihjäl våran orkidé här hemma efter snart ett års överlevnadskamp. Men men, den har ju lurat än förr, så den kvicknar nog till igen den med, trotts att den ser ut som en rutten pinne i en blomvas ;)

Nog om blommorna. Har hittat en ny fotoapp som man kan göra kollage med. Har hur många fottoappar som helst, det är väl dem och rumble som är på tapeten just nu. Jag och storasyrran skickade störda bilder till varandra igår och hon skrattade tydligen tills hon grät igår. Ja, vad gör man inte för att ge andra ett gott skatt?!

20120510-185728.jpg

20120510-185741.jpg

20120510-185822.jpg

20120510-185833.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.