Helgens bravader

Nu är helgen slut och en ny vecka har vi framför oss. Helgen har varit grym! I fredags vad vi som sagt hemma hos Jens och Pernilla och åt middag vilket var supertrevligt! Sen på lördagen tog jag, syrran och junior en ordentlig promenad till plantagen, vilket tog typ 2h. Vet inte hur mångt det var men med några stopp på vägen och fint väder var det en trevlig promenad. Väl framme kollade vi på blommor och frön, och det blev ett par påsar med grejer att ta med sig hem. Egentligen skulle vi gått hem, men vi kände att promenaden på ditt var tillräcklig och tog bussen hem istället. Sen kom Linnea förbi på middag vilket var trevligt. Det som var mindre trevligt var kön till Lemon och känslan i fötterna på hemvägen.

Idag var man lite lagom pigg men jag har ändå fått väldigt mycket gjort. Först blev det till att ta en tur till affären och införskaffa lite jord, fönsterputs och andra nödvändigheter. Sen var det bara att sätta igång med operation balkong. Fönster tvättades, balkongmöbler duschades och blommor planterades så nu är det fint om mysigt på balkongen. Nu får vi bara hoppas att vädret blir lite varmare också och att vår jordgubbsplanta får rikligt med sol! Imorgon ska jag plantera fröna, så får vi väl se om det blir nå sallad i och andra godsaker.

Idag beställde vi också hem mat via aptit.se vilket var riktigt bra faktiskt! Maten var varm och god, klart mycket bättre än vad jag väntade mig, och mannen som lämnade magen var glad, skämtsam och trevligt. Det som var mindre bra var att vi ville se på mästarna mästare, så Micke satte på TVn och skulle vrida den lite åt vänster, vilket man ska kunna göra utan problem. Vad händer? Jo, TVn lossnar från foten. Helt sanslöst, men vad gör man? Den kostade en halv förmögenhet och är ca 2 år gammal. Aja det blir väl till att försöka fixa ett nytt fäste, men men.

20120507-005200.jpg

20120507-005519.jpg

20120507-005538.jpg

20120507-005550.jpg

20120507-005603.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.