Valborgsmässoaffton

Ikväll är det valborg. Dagen då många unga säkert roar sig med att springa runt i parkerna, och man får väl lov att säga att de definitivt har tur med vädret. Jag och M har just varit i affären och handlat mat, och ikväll blir det en riktig festmåltid, lite vin och mys. Får väl se om det kanske också blir en liten kvällspromenad till Rålis för att se om det finns någon brasa där. I övrigt har jag idag hållt på med min projektbeskrivning, läst lite, lekt med Willie och syrran i sandlådan en stund och skrivit min önskelista. Det är ju bara 1 månand kvar tills jag fyller år och jag brukar alltid vara så dålig på att komma på vad jag önskar mig, så i år tänkte jag faktiskt skriva en liten lista på grejer som kan vara både bra och roliga att ha. Nu ska jag börja laga mat. Trevlig valborg!

Detta blir kvällens måltid

You can leave a response, or trackback from your own site.