Pyssel och djur

armband

För en tid sedan köpte jag en groupon hos en pärlshop, och går när jag och Nathalie var på stan så gick vi förbi där och plockade ut lite pärlor. Så igår satt jag och gjorde lite armband. Det är faktiskt riktigt roligt att göra egna accessoarer, pyssel är riktigt roligt. Förutom det var jag ute med Carin och åt en trevlig middag igår med henne och två av hennes vänner.

Jag har ju inte bloggat så mycket på senaste, mest för att jag har haft massa annat för mig. Har mest koncentrerat mig på att plugga till mina tentor. Bortsett från det har jag varit ute och träffat kompisar, varit med Micke på Aquaria och träffat Nemo. Akvariet på skansen är ju helt klart mycket roligare. Det var lite som Micke sa: ” Jag har varit här en gång tidigare, och jag kommer ihåg att man gick igenom allting på 10 minuter och kände sig lurad efteråt”. Och jag får väl lov att säga att jag håller med.

 

 

 

Försökte mig även på att baka macarons, men det verkar vara helt omöjligt. Ska väl försöka mig på ett nytt försök någon dag, men jag tror jag måste fixa en hushållsvåg först så att proportionerna blir rätt, men färgen kan man ju inte klaga på i alla fall.

You can leave a response, or trackback from your own site.