Lets go to France

Nu sitter jag och Micke i en taxi på väg till Arlanda. När man ser vädret känner man knappast att man vill stanna kvar, snö, hagel och regn. Det som väntar oss där nere är 14 grader och sol i Evian och sen ska det åkas skidor också såklart. Känner mig mycket piggare idag även om jag fortfarande är snorig och nyser hela tiden, men det är på väg åt rätt håll i alla fall. På söndag har vi varit tillsammans i 4 år, vi får se vad vi hittar på då. Ska bli så skönt att åka bort ett tag och få lite miljöombyte. Jag brukar ju ha en tendens att blogga rätt bra när jag är ute och reser, men vi kommer inte ha tillgång till internet så det blir nog radiotystnad i 10 dagar nu så det får bli uppdatering när jag kommer hem. Over and out!

You can leave a response, or trackback from your own site.