Förkyld

Här ligger man hemma och är sjuk, vilket såklart tillhör min vanliga otur. Imorgon skall jag på möte angående ett exjobb och sen åker vi till Frankrike på kvällen. Jag hoppas verkligen att detta bara är en vanlig förkylning och att den går över snart, för det vore riktigt risigt om min förkylning skall förstöra hela resan, har ju sett fram emot det här i typ 1 år. Det blir till att köra hälsokurer, och ligga i soffan hela kvällen. Det jag våndas mest för är ju själva flygresan, för det finns inget värre än att flyga när man är förkyld. Med tanke på att man inte kan tryckutjämna när man är täppt känns det som hela huvudet skall lossna, vansinnigt ont gör det! Men men, nu ska jag återgå till min hälsokyr och hoppas på att det sker någon form av mirakel till imorgon!

You can leave a response, or trackback from your own site.