Tenta, jobb och bowling

I lördags var jag ledig från jobbet för att jag skulle skriva tenta. Tentan gick bra och jag är äntligen av med den där Organiska kemin som har hängt efter mig som ett svart moln aldeless för länge. Men nu är jag av med den och nu återstår det bara 3 tentor och ett exjobb och sen är det slut på livet som student =) I lördags efter tentan var jag hemma hos mamma och pappa en sväng och sen i blev det mys framför tvn och melodifestivalen. Herre gud vilket rabalder det blev om Ranelids låt,… och det kan man förstå för den var verkligen helt kass. Vi får väl hoppas att personerna som röstade på den där galenpannan hittar någon annan att lägga sin röst på i finalen annars blir det nog ett eurovision utan svenskt deltagande i år.

I söndag blev det till att jobba och efter det gick jag och Micke och bowlade, käkade middag och kollade på Safe House på bio. Kul att komma ut lite efter allt tentapluggande. Nu är det en tenta den 12 mars och en hemtenta som ska in någon gång däromkring och sen drar vi iväg och åker skidor i 10 dagar. Jag har också försökt att skriva cv och personligt brev till mina exjobbsansökningar som jag tänkt skicka ut i veckan, och jag får väl säga att det går sådär. Tycker att det är jättesvårt att skriva om sig själv på det sättet men förhoppningsvis löser det sig.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.