Nya pjäxor

Igår var jag och Micke och träffade Caroline och Marcus söta lilla bebis. Söt som socker var hon och man slås alltid av hur små bebisar är när de är nyfödda. Vi var där en stund och fikade och sen bar det av ut på stan. Micke var på jakt efter en ny kostym och jeans och jag skulle köpa nya pjäxor. IOM att jag har så smala fötter har jag svårt att hitta pjäxor som inte är för breda framtill, men nu har jag hittat ett par pjäxor som sitter bra. Förs tog vi en tur till Stadium på Drottninggatan. Där fick vi hjälp av en jättetrevlig man som snabbt konstaterade att de inte hade några pjäxor som passade mina fötter så han tipsade om att stadium på sergelgatan hade andra märken och modeller som antagligen skulle passa bättre. Så vi begav oss dit och där hittade jag ett par pjäxor från Lange som sitter perfekt. Men jag ska se till att hårdtesta dem här hemma enligt Mickes pappas koncept ;) En konstig grej som jag fick veta är att min vänsterfot är 3mm kortare än min högerfot. Nu ska jag sätta mig och plugga lite dynamik.

20120227-111807.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.