Middag på stan

Sitter nu och väntar på tåget och ska ut och äta middag med Micke, Farid och Mandy i gamla stan vilket ska bli jättetrevligt! Igår hade jag och Micke myskväll med ost och vin och sen somnade vi till Tintin. Konstigt nog vaknade jag hur pigg som helst i morse kl 7 och sen har man haft att göra hela dan. Imorgon var det något jag skulle göra som jag glömt bort, känns som det blivit lite väl mycke glömska på senaste. Kanske berott på att allt förutom organisk kemi varit aldeless för oviktigt för att få en plats i min hjärna under alla de här veckorna med intensivt plugg. Men det lönade sig ju så det är skönt! Lördag jobbar jag, men söndag är jag ledig så vi får väl se vad som händer på lördag ;) nu är jag snart framme, trevlig kväll!

20120223-193625.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.