Jobbigt med kalla skor

Det är kallt som satan ute och det har tydligen skett en gigantisk trafikorlycka på E4:an med 50 bilar involverade. Det känns som att vädret gör sitt för att dra upp olycksstatistiken i trafiken och vi får väl hoppas att ingen blivit allvarligt skadad. Vädret gör ju också att tågtrafiken inte fungar någe vidare. Det är stopp i tunnelbanan stup i kvarten och för att inte tala om alla stackare som kommer få smaka av snöovädrets sötma när de försöker åka tåg och pendeltåg i det här vädret. Själv var jag endast irriterad över att mina sulor på skorna var så kalla att jag höll på att frysa sönder dem när jag var ute och knatade idag. Detta är en bagatell i sammanhanget och enkelt fixat genom en tur till skoaffären, så nu har jag ett par fårskinnssulor i mina kängor som lösning på problemet. En betydligt mycket dyrare och fulare lösning hade ju varit att införskaffa världens fulaste skor för närmare 3000:-, men när det är -15 grader ute och snön faller som den gör idag, förstår jag verkligen folk som är villiga att lägga den typen av pengar och se ut som ”hej kom och hjälp mig”  för att slippa frysa om fötterna. Så nästa år kanske även jag införskaffar ett par när mina vinterskor är redo för pension.

 

Nu ska jag hoppa i badet och göra mig i ordning för sen ska jag ut i snöovädret och äta middag med min sambo. Trevlig helg! =)

You can leave a response, or trackback from your own site.