Groupon

Satt just och kollade vilka deals som fanns på Groupon idag och fick en smärre chock när jag såg vad som erbjuds idag. För de som inte vet vad Groupon är så är det en applikation som man kan ha i telefonen där man får erbjudanden om att köpa saker eller tjänster till kraftigt reducerade priser. Det kan vars alltifrån massage, ansiktsbehandlingar, resor, klockor och inredningsprylar till kläder och presentkort. Nu till chocken. Hittills idag har 24 personer köpt nya tuttar via en app i telefonen! Har lite svårt att sätta mig i i situationen att man vaknar, går in på appen och ser annonsen och sen köper nya boobis lika enkelt som att skicka ett sms. Tycker att det är något skrämmande! Borde ett sådant ingrepp inte bygga på lite mer eftertanke och vara en mer aktiv process för patienten än vad applikationens enkelhet medför? Att det är lika enkelt att beställa nya tuttar som att skicka ett sms känns för mig väldigt främmande, och framförallt att kliniken marknadsför sig genom en applikation som var och varannan människa har i telefonen känns också lite sådär. Snart kan man väl köpa operationer via tv shop också. Det sjuka är också att kliniken skriver att själva konsultationen kan ske via internet i de fall patienten inte har möjlighet att åka till Helsingborg där kliniken ligger. Nej, det där känns Inge seriöst och jag tycker definitivt inte att man ska lägga in den typen av deals precis som att det är en rabattkupong på makaroner i ica-bladet. Men men, när dagens stora bloggerskor opererar både det ena och det tredje på löpande band precis som om det vore det naturligaste i världen har väl brötopperationen åter hamnat högst upp på många unga tjejers önskelista. Och det är ju självklart upp till var och en att bestämma över sin egen kropp, men sättet kliniken marknadsför sig på tycker jag är förskräcklig!

20120229-123017.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.