Första träningspasset avklarat

Nu har jag avklart mitt första träningspass här hemma. Sjukt jobbigt, och satan va otränad man är. Men men, nu kan det bara bli bättre. Iom att jag varken 7500:- eller lust att slänga ut den typen av pengar på ett gymkort har jag tänkt att jag skall träna en stund om dagen hemma. Det finns grymt bra, och grymt jobbiga träningsvideos på youtube. Alltifrån step, pilates och yoga till sjukt jobbiga intensiva träningspass där man främst använder sin egen vikt. Många av övningarna går också att anpassa efter sin egen förmåga. Kan man inte göra armhävningar på traditionellt sätt, kan man göra på knäna osv.

Det finns bland annat en site som heter Bodyrock.tv där ett gäng ruggigt vältränade tjejer och killar har utformat olika 30 dagars program med olika övningar som man enkelt kan göra hemma. Varje dag är ett nytt pass med nya övningar och en gång i veckan gör man ett ”Test” där man genom att jämföra resultatet från testet tidigare veckor klart kan se ur väl man har förbättrat sin fysiska kapacitet. Varje träningspass är runt 10-15 minuter så det är effektiv men ruggigt jobbig träning.

30 dagars-programmet på Bodyrock

Det finns även en tjej som heter Zuzana som var en del av bodyrocker förut men som numera kör själv. Hon arbetar även som personlig tränare åt många kända skådespelare och jag körde ett av hennes pass idag, och känner mig helt slutkörd. Men men, nu jävlar ska de bli snygga magrutor till sommaren.

Vem vill inte ha den där magen?

 

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.