Trött som få

Nu är det skola som gäller igen efter en tids ledighet. Det har varit en rolig helg men med alldeles för lite sömn. Fredagen spenderades hemma hos Vanda på tjejmiddag vilket var väldigt trevlig och resulterade i en väldigt sen kväll. Tiden sprang iväg och kl 03:30 var det dags att bege sig hem. Var lagom pigg när jag efter 2 timmars sömn skulle upp och jobba och jag känner mig fortfarande sjukt trött så det blir till att lägga sig tidigt idag.

Det känns rätt kul att snön äntligen har kommit. Tyckte att det var en sjukt bra ide att dra ut med Wille och åks pulka, men stackarn har smittat hela familjen med halsfluss så vi får hoppas att snön ligger kvar nästa vecka så det blir åka av.

Denna vecka börjar skolan igen efter uppehållet. Kommer vara mycket att göra. Ska plugga som en dåre, skriva och skicka ut exjobbsansökningar och i helgen ska jag träffa Mickes mamma och hans brors sambo och på 30-års fest vilket ska bli kul.

You can leave a response, or trackback from your own site.