Teknik är ju kul

Min kära sambo har uppgraderat sin dator till, hör och häpna, en PC. Jag trodde aldrig denna dag skulle komma, men nu är den här. Passionen för datarspelandet är på topp och då behövs en ny dator. Killar är så söta med sina små teknikgrejer. Jag kan ju inte säga att jag var särskilt mycket bättre själv när jag arbetade med de där grejerna, men studentlivet har väl gjort sitt när det gäller ens dyra intressen ;) är dock sjukt glad att ha en stor skärm även på mitt skrivbord!

Idag inleddes dagen med att jag lekte lite med Willie för att syrran skulle iväg på arbetsintervju. Han är allt bra rolig den där ungen asså ;) Sen blev det till att laga lunch och sätta sig och plugga lite organisk kemi som är så spännande. Förutom det har det inte hänt så mycket spännande, har mest ugglat i böckerna. Helgen är fullbokad sen ett bra tag tillbaka, och det roliga är att vi har haft som projekt att köpa en taklampa till hallen nu i flera veckor men inte lyckats. Varannan helg går bort pga att jag jobbar, och lampaffären som vi ska gå till har bara öppet på lördagar och vardagar går inte för att M jobbar så sent. Det verkar inte bättre än att det kommer dröja ett par veckor till innan vi kan hitta någon lampa. Men men, har man väntat i typ 6 månader så spelar ju inte nån vecka hit eller dit någon större roll.

20120126-231455.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.