Svampar

Jag har fått den del klagomål på att jag inte bloggar så bra, har haft fullt upp på senaste så det har tyvärr inte blivit så mycket av den vanan. Förra helgen var det först fresagsmys, med mysig middag hemma.

Sen på lördagen träffade jag Gunilla och Karolina vilket var jättetrevligt! Sen blev det
Idag på matbaren vilket var långt ifrån 100 och söndagen var lugn med första adventsfirande hemma hos Mickes föräldrar.

Idag har jag varit i skolan, träffat mina syrror vilket var väldigt kul. Det är rätt fantastiskt hur man kan ha Spenderat mellan 18 och 25 år av vardagligt liv tillsammans och fortfarande utveckla så oerhört skilda personligheter. Vi har alltid kul när vi ses även om det är alldeles för sällan som vi alla är samlade! Jag älskar mina kära systrar, vad skulle jag göra utan er?

Micke ligger och sover som ett barn bredvid mig i soffan, vi har haft en trevlig middag framför TVn och snart vankas det för sängen, jobba imorgon. Ska försöka bli bättre på att blogga, tror det får bli lite av ett nyårslöfte dock för det är mycket som ska göras innan jul och nyår!

Kan även meddela att vi får tillbaka ca 60% av pengarna för maltaresan som vi skulle ha gjort i maj men som vi inte kunde genomföra pga vissa omständigheter. Känns skönt att det äntligen är klart och att det löste sig relativt bra. Nu är det dags för sängen, ska upp 06.30… Natti natti

20111202-234911.jpg

20111202-234933.jpg

20111202-234959.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.