Mysafton

Igår blev det en hel del plugg på dagen. Har skrivit klart min hemtenta och har ytterligare en tenta kvar den 20e innan det blir jullov, så det är fullt plugg av biologiska processer och aminosyror och andra grejer far runt som en gröt i mitt huvud.

I onsdags ville Micke dricka upp vår amarone som stått i skåpet i 4 månader och väntat på det rätta tillfället. Jag kände väl inte riktigt att det var okej att dricka amarone till pytt i panna medan M tyckte att det var ett precis lika bra tillfälle som något annat. Jag satte stopp för galenskapen och lagade istället en mysig middag igår där vinet dracks upp.

Idag ska jag plugga på och sen ska vi på middag på Piren ikväll vilket skall bli trevligt! Imorgon ska vi julpynta lite här hemma, köpa julgran, frossa i tomtar och plocka upp den lysande isbjörnen från källaren så det blir lite julstämning.

Helgen blir inte så jättespännande, måste se till att plugga ordentligt så jag tar mig ytterligare ett steg närmare examen. Samtidigt känns det lite läskigt att snart komma ut i arbetslivet och söka kvalificerade jobb.

Förresten finns det en väldigt söt och trevlig tjej som verkar ha försvunnit, jag utfärdar en efterlysning och hoppas att hon återfinns nu när det vankas jullov! ;)

Nej nu ska jag fortsätta plugga, over and out!

20111209-111939.jpg

You can leave a response, or trackback from your own site.