Sminkbordet äntligen på plats

Nu börjar jag äntligen få ordning i mitt rum. Sminkbordet är på plats och det blev riktigt bra. Sjukt skönt att ha någonstans att sitta när man gör sig i ordning. Det är också skönt att alla grejer är samlade på ett och samma ställe så man slipper gräva fram allting man skall ha varje gång, då blir det lätt att grejerna ligger framme när man har brottom.

 

Det är fullt upp i skolan, har 2 tentor om tre veckor så det är en hel del pluggande, inlämningsuppgifter som skall in, och kontrollskrivningar och labbrapporter som skall skrivas. Fick tillbaka min första kontrollskrivning förra veckan och jag fick 8 av 9 poäng vilket gör att jag dels får stryka en av de obligatoriska uppgifterna på tentan plus att jag fått en bonuspoäng till B-delen på tentan. Det känns grymt skönt, känns som den andra kontrollskrivningen också gick bra så nu sitter jag och skriver på inlämningsuppgiften som skall redovisas senast vecka 41. 4 av 6 uppgifter är klara så det är inte mycket kvar.

You can leave a response, or trackback from your own site.