Möbler och polymerer

Nu börjar jag äntligen få lite ordning på mitt rum. Förra veckan hjälpte Mickes bror och hans sambo mig att hämta mitt skrivbord så nu är det äntligen på plats. Känns skönt att ha äntligen ha fått lite ordning där inne så jag kan plugga, sy och greja. Har även beställt ett sminkbord med tillhörande stol, gardinstänger till vardagsrummet och en toppskiva till min byrå som kommer på torsdag. Vi har även köpt en jättefin grå matta till vardagsrummet. Vi köpte en beige, men det verkar som att den var felpackad så vi fick en grå istället, men det gör inget för det blev jättefint! Nu ska jag bara bestämma mig för vilken lampa jag skall ha i mitt rum. Köpte ju en jättefin lampa, men den hänger nu i sovrummet. Får se om jag flyttar in den i mitt rum igen och köper en ny till sovrummet eller hur det blir. Har tappat bort laddaren till min kamera och har inte orkat köpa en ny, det är därför det inte blir så mycket bilder tagna nu.

Idag har jag varit hemma från skolan, är superförkyld vilket jag definitivt inte har tid med. Hade min första skrivning i diffen i måndags och det gick bra, sen har jag suttit och skrivit lite på vår labbrapport som skall in på fredag. Det är ganska häftigt att man kan se strukturen på glasfiberväv i mikroskop med upp till 500 000 gångers förstoring. Vi tittade på ett prov på ca 1×2 mm bestående av 20% glasfiber blandat med ca 80%polypropylene mha SEM och kunde tydligt få oss en bild av hur dessa material verkligen ser ut. Man kan inte låta bli att tycka att det är riktigt häftigt! Polymera material är väldigt intressanta!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite matte och sen ska jag bädda ner mig i sängen igen. Har labb imorgon så det blir en lång dag i skolan imorgon. De ska tydligen hit och kolla blandarna i kök och badrum då de läcker också.

You can leave a response, or trackback from your own site.