Tavlor

Idag har jag ringt lite samtal och uträttat lite andra ärenden som jag inte haft tid att ta itu med när jag har jobbat. Sedan har jag suttit och lekt lite mer photoshop för att se vad som skulle passa bra ovanför soffan och på andra kala väggar runt om i vår lägenhet. Jag är sjukt svag för fina fantasymotiv med älvor och liknande. Jag och Micke har funderat lite på vad som skall sitta ovanför soffan i vardagsrummet och på den vita väggen mellan sovrummet och hans rum. Förut pratade vi om att vi ville ha två fåtöljer och ett litet bord där, men nu när soffbordet är på plats känns det som att det kommer bli lite trångt så nu lutar det mer åt ett sideboard och lite tavlor.

Jag skulle tycka att detta vore snyggt, men det blir nog svårt att övertala Micke då han definitivt kommer tycka att det är för tjejigt. Något med lite färg måste iaf upp där och lite textiler i fönstren. Nu när det är så ljust som det är så är det lite svårt att titta på film i vardagsrummet då ljuset reflekteras i tvn. Sen känns det som att lite gardiner kommer göra att det känns lite mer ombonat. Just nu är det väldigt vitt och kalt. Sen ska vi se till o fixa en matta som ska ligga under soffbordet också. Den ska nog inte vara för mörk utan gärna cremfärgad eller liknande. Såg en ryamatta som var vit och cremefärgad som var väldigt fin, dock var den endast 140x200cm och den fast inte större och jag tror tyvärr det blir lite väl litet.

Här ser man ganska tydligt vad lite tavlor kan göra, hela intrycket av rummet förändras ju, tycker ni inte?

Här mellan sovrummet och Mickes rum kanske det vore snyggt med lite tavlor, inte nödvändigtvis på oss men något snyggt sideboard med lite vaser på och lite tavlor vore nog fint

You can leave a response, or trackback from your own site.