Lilla Willie gillar inte gräs

Häromdagen var jag och syrran ute med William och lekte. Han gillar inte alls att sitta ner i sandlådan eller på gräset utan står alltid på huk, och när han blir smutsig om handen piper han till för att han vill att man skall bortsta bort det. När vi var ute på gräsmattan och lekte med en tennisboll ramlade han till och satte sig därför ner på rumpan. Det tyckte han inte alls om, och problem uppstod då han skulle ta sig upp med tanke på att han ännu mindre ville ta i gräset med händerna och resa sig upp. En bild säger mer än 1000 ord och det är sant även i detta avseende

Willie vill ha hjälp att komma upp

Tar man i gräset blir man smutsig om händerna

Mamma försöker demonsterar att det inte är farligt att ta i gräset men av Willies kroppspråk tycker han fortfarande inte att det är en bra idé.

… man blir ju smutsig om händerna

Gullunge….

Nu börjar han snart bli på dåligt humör

Olyckligt barn

Mamma ger en hjälpande hand

Ordningen är återställd


You can leave a response, or trackback from your own site.