Ledig dag

Idag har jag varit ledig, min enda lediga dag denna vecka. Att jobba 6 dagar denna vecka är inget problem, det som är jobbigt är att jag har fått ryggskott. Vi håller på o målar om alla diskarna på jobbet så de senaste dagarna har vi lyft ofantligt mycket mer än vad vi brukar då alla diskar skall tömmas och packas tillbaka. Det handlar inte om kilon/vecka utan snarare tiotals ton/vecka, så det är kanske inte så konstigt att ryggen tar stryk. Vaknade i morse och kände att ryggen värkte som 17, får se hur det går att jobba nu under resten av veckan. Som tur är jobbar jag bara 3 dagar nästa vecka vilket ska bli skönt, då får förhoppningsvis ryggen vila lite.

Hur som helst, idag har jag fått besök av syrran och lockat hennes hår. Superfin blev det! Sen har jag fixat mina naglar också, det var sjukt länge sedan jag gjorde det, så det kändes som att det var dags. Testade en ny metod denna gång, använde inga tippar utan skulpterade naglarna själv. Har alltså byggt ut en nagel från min egna.Det blev riktigt bra, och det finns en klar fördel med att göra på det sättet, och det är att man slipper klistret som lätt hamnar under nageln vilket är riktigt irriterande. Satt och funderade på om jag skulle göra French eller glitter, och alla som känner mig någorlunda väl kan nog lista ut vad det blev. Det som är skönt med att ha lösnaglar är att man inte måste fixa dem på typ 4 veckor om inget extremt händer. Har man vanliga naglar måste man minst fixa dem 1 gång i veckan, och när man jobbar som jag gör nu är inte det riktigt prio nr 1. Så, istället borstar man på lite acryl och sen är saken fixad i 4 veckor, perfekt!

Det blev vitt, gult och grönt glitter =)

You can leave a response, or trackback from your own site.