Cool unge

Min systerson är ju en liten charmig krabat. Fullt ös medvetslös skulle man kunna säga, även om det har en annan betydelse för ett litet barn än för en vuxen. Han far runt, ska pilla på allt, han gillar att dansa, skratta och han älskar musik. När man sjunger ”Far jag kan inte få upp min kokosnöt” tittar han på en och mimar för att försöka sjunga med. Första gången jag sjöng den på honom satt han som apatisk och tittade på mig och var helt fascinerad. Sen var det bara att sjunga sången om och om igen i en halvtimme. Han tyckte det var jättekul medan syrran höll på att somna.

Wille testar Mickes solglasögon

Gladaste ungen i stan

Micke brukar alltid fråga om Willes framsteg när syrran är på besök. När vi pratade om att vi skulle skaffa hund förut var Mickes första fråga om hundar är tillräckligt smarta för att lära sig att Derivera. Det var inte så att han försökte lära Wille att derivera när han var här, men han försökte lära honom hur vår lampa i sovrummet fungerade. Lampan har en dimmer, så Micke satte Wille i knät och hade sin undervisningssession i typ 10 minuter.

You can leave a response, or trackback from your own site.