Sommarmingel

fest

För ett par månader sedan när jag och Micke åkte till Rom började vi planera för får första fest i våran nya lägenhet. Både jag och M tyckte att det vore roligt att ha en ”fest” precis nu i början på sommaren innan alla åker bort och kallade därför tillställningen för sommarmingel. Vi skickade ut skriftliga inbjudningar till 60 av våra närmaste vänner i ganska god tid och igår ägde den rum.

Igår hade vi således ca 45 gäster hemma hos oss. Vi bjöd på lite snittar, laxcoctails, gratinerad chevréost och såklart drinkar, vin och öl. Ett orosmoment var att vår frys började pipa och la av för att någon lagt in en hel platta med öl i frysen vilket gjorde att den blev för varm. Men vi fick ordning på det där tillslut. Vi hade kanonväder, strålande sol och inte ett moln på himlen, dock gjorde ju detta att det blev otroligt varmt, men men, man ska inte klaga när det är fint väder.

Jag och M funderade även lite på vad vi kunde göra för att folk skulle socialisera sig med varandra och inte bara prata med folk de känner sedan tidigare. Vi hade storslagna planer med massa olika lekar men vi insåg ganska snabbt att det skulle bli alldeles för omfattande och nöjde oss därför med en lek. Leken gick ut på att man var indelade i lag med 4 personer i varje lag. Varje lag fick 10 spagettistrån,1 marshmellow,  1m tejp och 1m snöre. Utmaningen gick ut på att man skulle bygga det högsta tornet på 18 minuter med marshmellowen högst upp.

Syrrorna, vännerna och A***e ;)

Mina arbetskompisar och min barndomskompis Bettan som jag känt i 21 år


Peter är tillbaka från Thailand, nästa anhalt är tydligen Australien.

Det vinnande laget med lillsyrran i spetsen

Ted var otroligt stolt över sitt lags lösning…

De hängde fast marshmellowsen i lampkroken i taket, tejpade ihop alla spagettistrån till ett, och hängde ut den genom fönstret ner till grannen.

Mitt lag

The winning team!

Hur kommer det sig att killar alltid börjar knäppa upp skjortan när klockan börjar bli lite mycket? ;)

Me and Mike

Sanna försöker se… ;)

The last ones standing! kl. 03

You can leave a response, or trackback from your own site.