Nu har sängen kommit!

Nu har vår nya säng kommit! Känns fantastiskt skönt och förhoppningsvis så kan vi båda få plats nu när sängen är 180 cm bred. Micke har ju haft en tendens att försöka knuffa mig ur sängen den senaste tiden, men nu hoppas jag att han håller sig på sin halva annars har vi problem ;) Smart som jag var la jag även upp den gamla sängen på blocket. Micke tyckte vi skulle slänga den men det tyckte inte jag så jag la ut den på blocket och vipps var man ett par tusen riksdaler rikare. Dem pengarna skall vi lägga på ett fint soffbord. Måste även iväg och köpa nya lakan imorgon för dem vi har är alldeles för korta.

Idag har jag hunnit med massa nyttigt, har suttit och ringt till försäkringsbolag, och annat spännande. Telefonköer är sällan roliga men det var något imponerande när jag låg på plats 32, och efter typ 2 minuter var det min tur. Har även skrivat ihop den nya sängen, träffat storasyrran, ätit middag med Peter och massa annat. Det är sjukt trevligt att vara ledig när det är fint väder. Idag och igår har jag solat på balkongen typ 4 timmar om dagen samtidigt som jag läst min nya spännande bok. Imorgon blir det väl samma rutin innan jag skall springa lite ärenden på stan. Nu blir det sängen, natti natti!

Vår nya säng

You can leave a response, or trackback from your own site.