Midsommar

Jaha, då var årets midsommar passerad och vi går nu mot mörkare tider, nä men skämt o sido. Igår kom vi hem efter en jättetrevlig midsommarhelg i skärgården. Vi firade ute på Mickes landställe med hans föräldrar, hans bror och brors flickvän. Vi hade fantastiskt tur med vädret, strålande sol ända till söndagen. Vi spelade spel och lekte lekar, åt god mat och hade det allmänt trevligt. Jag lyckades även med den roliga bedriften att trilla rakt in i ett hav av brännässlor vilket inte riktigt var en höjdare men Micke fick sig ett gott skratt i alla fall så jag får ta det på underhållningskontot. Har även fått 100 myggbett som kliar som satan, trodde inte att myggorna gillade mig, men de har tydligen ändrat uppfattning. Idag har jag legat på balkongen och solat i min nya solstol och börjat läsa en bok som är riktigt spännande. Nu ska jag dock försöka göra lite nytta, har en del samtal jag måste ringa, måste handla, tvätta och hämta ut ett paket med lite grejer till mitt rum och imorgon kommer vår nya säng! Det skall bli fantastiskt skönt med lite större och mjukare säng.

Jag och Karolina

Alla på väg till midsommarplatsen för att dansa Små grodorna

Micke har missuppfattat konceptet med Små grodorna lite tror jag…

Så här glad var jag innan jag ramlade in i brännässlorna

You can leave a response, or trackback from your own site.