Det var ingen vanlig dag, för det var min födelsedag!

Jaha, nu var man 28 år gammal och man känner sig precis lika gammal som man gjorde igår. Jag undrar verkligen när alla kriser kommer komma haglande, men jag anar att den dagen de väl kommer lär inte blir rolig. Men men, vi får hoppas på att den dagen dröjer några år. Hur som helst. Först kan jag berätta att jag sov otroligt konstigt inatt, jag vaknade inatt av att jag drömde att någon hade skurit upp sidorna på mina fötter så att hela trampdynan kunde tas av foten vilket resulterade i att jag vaknade. När jag väl somnade om drömde jag om att M hade köpt ett ”landställe i liljanskogen som kostade 1,4 miljoner/kvm vilket jag tyckte var otroligt dyrt. Jag kom dock inte så långt i den drömmen innan jag vaknade av att Micke kom in och sjöng för mig med ett stort paket med ljus på. Som vanligt tar det ett bra tag innan jag kan öppna ögonen när jag just vaknat, men sen blev det paketöppning i sängen.

Runt lunch åkte jag hem till mamma en sväng och därefter åkte jag in till stan för att uträtta ett ärende och sen blev det till att förbereda inför kvällen. Först åt jag och Micke middag och därefter kom mina syskon och deras respektive samt några av mina vänner över på lite drinkar vilket var väldigt trevligt.

Syster N och jag.

Den yngsta gästen på kalaset var min systerson, världens gladaste bebis!

N, E, M och C, Nemc! =) On the balcony in the sunset! Även sister, sister, Mr och Miss C.

Innan kvällen led mot sitt slut blev det till att spela lite guitarr hero.

Jag har haft en jättetrevlig födelsedag! Stort tack för alla gratulationer, all uppvaktning och alla fina presenter! Jag hade inte kunnat önska mig en bättre födelsedag! Det var lite tråkigt att virriga jag kom på att jag hade en stor tårta i kylen när hälften av mina gäster hade gått hem =(, men men, bättre lycka nästa år!

You can leave a response, or trackback from your own site.