Snart blir man ett år äldre

Ja, på tisdag fyller jag år. Micke håller på och frågar vad jag önskar mig i födelsedagspresent och det ända jag kommer på är en Mandolin från Kyrocera. Kanske ett bra tecken på att man börjar bli vuxen när man önskar sig köksgrejer i födelsedagspresent. Nu har jag ändligen förstått varför min syster fick åldersnoja när hon fyllde 21 år med tanke på att hon började önska sig sånna grejer när hon var typ 17 år ;) Men men hur som helst, jag har en del gamla presenter som jag måste se till att utnyttja också, har ett presentkort på en helkroppsmassage på Sturebadet samt presentkort i en smyckesbutik osv.

Hmmm,… vad ska man önska sig. Jag får inte önska mig praktiska grejer utan saker som bara är mina tydligen. Jaja, vi får se. Idag har det varit telefonjour halva dagen då massa möbler ligger ute på blocket. Sen har jag tvättat, handlat och massa annat halvkul. Jösses va skönt det är att ha ett ordentligt kök, stort mysigt sovrum och ja, stor lägenhet i allmänhet. Äntligen får vi plats med allting, även om vissa grejer inte kommit ur lådorna än så är det ändå väldigt bra ordning här hemma! Weee….

Bästa mandolinen enligt ica kuriren och allt om mat

You can leave a response, or trackback from your own site.