Många som fyller år nu

I april och maj är det många som fyller år. Häromdagen fyllde min systerson år och idag fyllde Carin år. Även om det inte var alltför populärt att jag och Yuling sjöng för födelsedags”barnet” i tunnelbanan eller på brunchrestaurangen är det liksom lite man får ta när man fyller år och dessutom får presenter när vännerna skämmer ut sig på stan.

Såhär glad blir Carin när hon får en present från NK med tillhörande deserttallrik

Rivals födelsedagstallrik.

Man kan ju undra varför jag är uppe och bloggar mitt i natten. Jo, det är nämligen för att jag vaknade för 3 timmar sedan av att jag drömde att någon slog sönder fönstret och hoppade in genom fönstret och snodde tv:n medan jag låg och gömde mig under sängen i badrummet. Sen när jag vaknade kunde jag inte somna om. Det är riktigt jobbigt att bara ligga och vrida sig i sängen när man är sjukt trött men inte kan sova, så då är det bättre att man går upp och gör något annat istället.

Hur som helst, i helgen har jag dels varit ute med M och några kompisar till honom och ätit middag på en trevlig restaurang i närheten av oss. Sen på lördag blev det barnkalas för hela slanten då min systerson fyllde 1 år. Och idag vart det brunch på söder med brudarna.Av någon märklig anledning har jag varit jättetrött hela helgen.

Min systerson med han favoritpresent

You can leave a response, or trackback from your own site.